Haags Wonen online lezen  |  afmelden
 
 
Wonen met een toekomst
Haag Wonen
 
 
Haags Wonen
 
 

Ria Koppen benoemd tot financieel bestuurder

Ria Koppen is per 1 juli benoemd tot financieel bestuurder van Haag Wonen. Zij was directeur Bedrijfsvoering. Hiermee komt het aantal bestuursleden van Haag Wonen op twee; Karin van Dreven is bestuursvoorzitter.

Eerder al werden de functies directeur Woonbedrijf en directeur Vastgoed & Strategie niet langer ingevuld. Haag Wonen heeft nu geen directeuren meer. Ria en Karin sturen rechtstreeks de managers aan. Deze nieuwe structuur past bij de huidige omvang en bedrijfsvoering van Haag Wonen. We zijn nu een plattere en flexibelere organisatie met kortere (communicatie)lijnen. Zo kunnen we nog adequater reageren op maatschappelijke ontwikkelingen.

Samen verantwoordelijk
Ria Koppen en Karin van Dreven vormen een collegiaal bestuur. Zij vullen elkaar aan, zorgen voor continuïteit en zijn samen verantwoordelijk voor het succes van Haag Wonen. Zo blijft onze huurder in ons werk altijd centraal staan, in welke context dan ook.
 
 
Haag Wonen
Haags Wonen: nieuws van Haag Wonen

In de emailnieuwsbrief Haags Wonen bespreken we als woningcorporatie Haag Wonen actuele onderwerpen, binnen de kaders van ons ondernemingsplan 2014-2017. Wat is de status van onze projecten? Hoe werken we samen met andere partijen? En wat is ons standpunt ten aanzien van ontwikkelingen in de stad en nieuwe wet- en regelgeving?
 
 
 
Facebook   Twitter