Haags Wonen online lezen  |  afmelden
 
 
Haag Wonen verhuist
Haag Wonen
 
 
Haags Wonen
 
 
<
 
Vanaf maandag 31 oktober 2016 zit Haag Wonen op een nieuwe locatie: Waldorpstraat 80. Dat betekent dat we de deuren sluiten van onze panden aan de Zichtenburglaan 39 en Waldorpstraat 120.
Nieuw telefoonnummer
We hebben vanaf 31 oktober niet alleen een nieuw adres, maar ook een nieuw telefoonnummer. Ons nieuwe algemene telefoonnummer is (070) 250 70 70. Ook alle medewerkers krijgen een nieuw vast telefoonnummer. Uw contactpersoon kan u hiervan op de hoogte stellen. De mobiele telefoonnummers blijven hetzelfde. Evenals het postbusnummer: postbus 250, 2501 CG Den Haag.
 
Betere samenwerking
Wij willen onze huurders nóg beter van dienst zijn. We willen dat bereiken door allemaal op één locatie te werken. Fysiek bij elkaar in de buurt zitten, stimuleert een betere samenwerking.
 
Besparen
Met de opening van de nieuwe locatie en het sluiten van de twee oude locaties besparen we kosten. Naast besparing van huisvestingskosten gaan we efficiënter werken. Met de inrichting van het kantoor is rekening gehouden met het ‘nieuwe werken’. Medewerkers die veel in de wijken zijn, kunnen straks werken op locatie met een laptop of tablet. Zij blijven tenslotte de ogen en oren in de wijk. Ze hoeven tussen afspraken door dus niet terug naar kantoor en gaan efficiënter met hun tijd om.
 
Verhuizing
De verhuizing vindt plaats in het weekend voor de opening. Op vrijdag 28 oktober zijn we daarom gesloten. Huurders kunnen wel altijd spoedeisende reparaties melden.
 
 
Karin van Dreven
 
Haag Wonen
Haags Wonen: nieuws van Haag Wonen

In de emailnieuwsbrief Haags Wonen bespreken we als woningcorporatie Haag Wonen actuele onderwerpen, binnen de kaders van ons ondernemingsplan 2014-2017. Wat is de status van onze projecten? Hoe werken we samen met andere partijen? En wat is ons standpunt ten aanzien van ontwikkelingen in de stad en nieuwe wet- en regelgeving?
 
 
 
Facebook   Twitter